Accoya eller MegaWood?

 

Det fins flere fellesnevnere for MegaWood og Accoya terrasse, men den mest utpregede er kvalitet. Ingen kompromisser har blitt gjort under utviklingen; målet har vært å produsere de beste terrassebordene på markedet.

 

Både Accoya og MegaWood tilhører high-end-segmentet, og egner seg spesielt godt for de krevende forholdene man kan oppleve i Norge. Samtidig er det estetiske ivaretatt. Når alt kommer til alt, forblir det en smakssak hvorvidt du velger Accoya eller MegaWood.

Accoya

50 års garanti

Accoya gir 50 års garanti mot sopp og råte ved bruk over bakken, og 25 år nedsenket i ferskvann eller jord. Lite bevegelse i trevirket gjør Accoya svært godt egnet til overmaling.

 

Accoya er et unikt trevirke. Miljøvennlig fremstilt i egne farmer, og modifisert slik at trevirket oppnår overlegen holdbarhet og egenskaper. Accoya terrasse kan bearbeides på samme måte som vanlig trevirke.

 

Ubehandlet eller grå?

I likhet med flere andre treslag, vil ubehandlet Accoya gå igjennom en naturlig gråningsprosess over tid. Fritzøe Engros har valgt å tilby ferdig gråbehandlede terrassebord; dette gir en jevnere, mørkere gråfarge og passer bedre for deg som heller ønsker et mer stilrent uttrykk på terrassen.

MegaWood

 

Høy kvalitet, lekkert og stilfullt

MegaWood er tysk kvalitet i terrassebordform. MegaWood inneholder ca 75% trevirke, resterende består av høyverdige, PVC- og formaldehydfrie polymérer.

 

Kompositteknikken gjør at gulvene verken trenger maling eller oljing, noe som igjen reduserer vedlikeholdsbehovet betraktelig. Produksjonsmetoden gjør óg at man slipper fliser og oppsprekking som ofte oppstår i tradisjonelle terrassegulv av tre.