Sterkt og ripemotstandig:

Bildet viser en Audi A3 parkert på budsjettvarianten MegaWood EasyDeck Dynum. Selv om MegaWood er svært ripemotstandig og glimrende for norske forhold vil vi tilråde deg å ta av piggdekkene før du tester det samme hjemme…

Alle foto: produsenten

Hva er MegaWood?

Kort oppsummert: MegaWood har posisjonert seg som den fremste produsenten av kompositt terrassegulv på markedet. MegaWood er vedlikeholdsvennlig og av meget høy kvalitet. De mange gulvmodellene er svært godt egnet for norske forhold og har overlegene bruksegenskaper.

 

Gråbehandlet Accoya gjør trevirkets naturlige gråningsprosess mindre fremtredende, og gir det umiddelbart et lekkert,  eksklusivt og jevnere utseende sammenlignet med ubehandlet Accoya, som gjerne tar 2-3 år før det når sin naturlige gråpatina.

 

Kort om kompositt

De fleste bransjer og nisjer opplever endring, modernisering og produktforbedringer, dette gjelder også for terrassebord. De siste årene har det kommet mange aktører på banen med ulike typer komposittløsninger. Felles for komposittmaterialer er at de er produsert med ulike forhold trevirke og plastmateriale. Denne løsningen gir en rekke produktfordeler framfor heltre, spesielt ettersom de fleste komposittmaterialer hverken behøver maling, olje eller beis, og at de dermed trenger minimalt med vedlikehold.

 

I tillegg unngår man oppsprekking og fliser som man opplever med tradisjonelle terrassegulv av tre.

 

Store kvalitetsforskjeller

Selv om kompositt tilsynelatende kan virke som et ensbetydende begrep hvor forskjellene kun ligger i det estetiske, er det i virkeligheten stor forskjell mellom de ulike typene på markedet. Hardhet, ripemotstandsdyktighet, påvirkning av vær og ikke minst styrke og holdbarhet er viktige faktorer, og det er innen disse områdene at MegaWood har posisjonert seg som en klasseleder.

 

Mange fortrinn:

Megawood er massive høykvalitets terrassebord som er produsert i Tyskland. Materialet og består av ca. 75 prosent trefiber, og resterende av høyverdige polymerer og additiver – som alt er PVC fritt. Sammensetningen av materialet samt den patenterte produksjonsmetoden gir produktet følgende egenskaper:

 • Kan installeres på c/c 60cm

 • Skal verken males eller oljes

 • Svært motstandsdyktig mot riper, merker, innsekter og sopp

 • Sklisikker overflate

 • Ingen fliser eller oppsprekking

 • Gjennomfarget, ingen fargeslitasje

 • Skjult montering med klipssytem

 • Fargebestandig, ingen falming pga UV stråler

 • Enkelt og bearbeide – samme bearbeiding som trevirke

 • Resirkulerbar – 75% trefiber / 25% polymer

Om MegaWood:

 

Megawood er et massivt høykvalitets kompositt terrassegulv produsert i Tyskland og består av ca. 75 prosent trefiber, og resterende av høyverdig, PVC-frie polymerer.

MegaWood Classic Plus.

Montering av MegaWood Premium.

Budsjettvarianten EasyDeck Signum.